Master

Master Serious Gaming

m-serious-gaming-02

Met ingang van 2017/2018 biedt NHL-Stenden Hogeschool de tweejarige deeltijdopleiding Master Serious Gaming.

Leer hoe je veranderingen bewerkstelligt in gedrag, inzicht en beleving van individuen, groepen en organisaties. Ontdek hoe je met simulatie- en game-interventies actuele verandervraagstukken in beweging krijgt richting de gewenste situatie. Wil jij gaming inzetten om veranderingen te bereiken? En wil je een opleiding volgen die je makkelijk kunt combineren met je huidige werk of studie? Volg de deeltijdmaster Serious Gaming en word een echte innovatiespecialist!

  • Praktijkgerichte opleiding.
  • Gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes.
  • Vaste lesdagen met aanvullend e-consulting.
  • Werken aan je eigen casus: ontwikkel, test en implementeer je eigen simulatie- of game-interventie voor en in je beroepscontext.

Wat staat je te wachten?

Tijdens de masteropleiding Serious Gaming leer je hoe gaming structureel kan bijdragen aan oplossingen voor verandervraagstukken. Zo sla je een brug tussen mens en informatie- en mediatechnologie en laat jij gaming werken in de praktijk. De praktijk staat centraal tijdens de opleiding. Je richt je vooral op innovatie van en in de praktijk. Daarom werk je aan opdrachten die een relatie kennen met jouw praktijkcontext en/of die je kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Combinatie studie, werk en privé

Ben je op zoek naar verandering? Wil je doorgroeien, bijleren of je specialiseren? Bij NHL Stenden Hogeschool heb je de mogelijkheid om in deeltijd te studeren. Zo kun je een studie eenvoudig combineren met werk, gezin of andere zaken die je tijd vragen.

Kijk voor meer informatie op https://www.nhlstenden.com/hbo-opleidingen/master-serious-gaming-master-deeltijd